Natuurlijk is veel beter!

Telefoonnummer Fyto-Life: Ron Swinkels013 5346437 E-mail Fyto-Life info@fyto-life.nlinfo@fyto-life.nl


mandjeUw mandje: 0 artikelen

 

Fyto-flor

60 V-capsules

Herstelt de darmflora


Inhoud per V-capsule:

  • Lactobacillus Casei 2 miljard micro-organismen
  • Lactobacillus Acidophilus 500 miljoen micro-organismenmelkvrij
  • Bifidobacterium Bifidum 500 miljoen micro-organismenmelkvrij


Vulstoffen
Cellulose-rijstmeel


Gebruik  
1 tot 3 capsules per dag in te nemen tijdens het eten of voor het slapen

Probiotica supplementen- of preparaten bevatten gunstige bacteriën die van nature in onze darmflora zitten. Bij een balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën voelen we ons goed. Vroeger kregen we de gunstige bacteriën binnen via onze voeding, die onze darmen helpen bij het verteren van voedsel, en de opname van vitamines en mineralen bevorderen. Tegenwoordig is dat minder. We kunnen dan een probiotica supplement gebruiken, die helpt om de stoelgang te verbeteren.

Deze probioticum in poedervorm bevat 3 verschillende micro-organismen. U kiest voor deze capsules als u dagelijks op een makkelijke manier uw darmflora wilt ondersteunen met de elementaire gunstige bacteriën, die uw weerstand helpen verhogen.


De probiotica van Fyto-life is gewoon te gebruiken tijdens de zwangerschap en is ook geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. De capsulevorm is voor hen zeer handig aangezien dit de exacte dagdosering is (capsule openen en toevoegen aan bv. vruchtensap). Vanaf 4 jaar kunnen 2 capsules worden gebruikt.€ 26,00 (inclusief 6 % BTW)

Testimonial van Mevr. M.Wouters-Joosen over het gebruik van Fyto-Flor:

Jaren last van ernstige obstipatie. Vezelrijke voeding, veel water drinken en veel bewegen, het hielp allemaal niets. Bij een darmonderzoek in het ziekenhuis bleek dat ik diverticulosis had(divertikels in de dikke darm). Op zich niet zo ernstig , mits het maar geen diverticulitis (ontsteking van de divertikels) wordt. Om dit te voorkomen moet u zorgen voor een regelmatige, zachte stoelgang , mevrouw!! En dus aan de laxeermiddelen!!

Na twee buikoperaties(baarmoederverwijdering en blaasverzakking)was de situatie zodanig verslechterd dat ik, zelfs met twee soorten laxeermiddelen, geen normale stoelgang meer had.

Ik ben toen naar Kitty Sanders ,colonhydrotherapeute,in Berkel-Enschot gegaan voor darmspoelingen. Zij maakte mij opmerkzaam op Fyto-Flor: een pro-biotica. Sindsdien neem ik elke avond voor het slapen twee capsules Fyto-Flor. En dat bevalt heel goed. Ik heb een regelmatige stoelgang en ik voel me er ook fitter en energieker bij.

Soms neem ik een maand een andere soort pro-biotica(op aanraden van Kitty)om ook andere bacteriestammen in de dikke darm te krijgen.

Maar Fyto-Flor bevalt mij het beste en geeft ook het beste resultaat.

Kortom:voor mij was de oplossing; 2 of 3 darmspoelingen per jaar en iedere avond 2 capsules Fyto-Flor!

Geen laxeermiddelen meer nodig!

Tevens hoe makkelijk het werkt: bestellen via de website en 1 of 2 dagen later in huis!